Dedeli İmam Hatip Ortaokulu

WEB https://764744.meb.k12.tr
Adres : DEDELİ BELDESİ MERKEZ MAH. KIVANÇ CAD. DEDELI YATILI BÖLGE ORTA OKULU BLOK NO: 76B PATNOS / AĞRI
VİZYON : Okulumuzda sevgi, saygı ve hoşgörüyü herkesin ortak değeri bilerek öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul etmek. Öğrenenlere öğrendiklerini kendisi, ailesi, milleti ve tüm insanların yararı için kullanmayı öğütlemek. Okulumuzda öğrenen ve öğretenlerin değişime ve gelişime hazır, her gün daha iyiye ulaşmak için çalışan milli kültürle bezenmiş, başarıda sınır tanımayan, çizgi üstü model bir okul olmak.
MİSYON : Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, Türk milletinin ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen; ailesini, vatanını, milletini seven; hür ve bilimsel düşünce gücüne sahip, insan haklarına saygılı, çağımızın gerektirdiği bilgi ve becerilerle donatılmış, ülkemizin ekonomik, sosyal ve kültürel kalkınmasına katkıda bulunacak bireyler yetiştirmektir.
BAŞARILAR :

Saatler : 08.20-15.30
Isınma : Merkezi Kalorifer
Servis : Servisimiz yoktur.
Ulaşım : Taksi
Yerleşim Yeri : DEDELİ BELDESİ